fbpx
OVER vragen en contact

Contact

Staat jouw vraag er niet tussen of wil je graag feedback geven? Dat kan via het contactformulier.

Over het algemeen gaan de tickets drie maanden voor het evenement in de verkoop. Wil jij er zeker van zijn dat je een ticket hebt? Schrijf je dan in voor de vooraanmelding. Wij sturen je een mail zodra de verkoop van start gaat. Zo ben jij als één van de eersten op de hoogte!

Tijdens het aanschaffen van de tickets vul je de gegevens van de deelnemer(s) in. Dit is onder andere het e-mailadres. Zodra de betaling is verwerkt worden tickets automatisch naar de e-mailadressen van deelnemers gestuurd.

Let op: het e-mailadres van de koper en van de deelnemer(s) kunnen verschillen.

Wanneer jouw bestelling is afgerond maar je geen tickets hebt ontvangen, verzoeken wij je om contact op te nemen via info@kennisfestivaljeugdzorg.nl.

Voor de regels omtrent annuleren en afmelden verwijzen wij je naar onze Algemene voorwaarden.

Deze website is beveiligd met Google reCAPTCHA. Het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.

Laten we kennis maken

Aurély Kuijpers
Oprichter

Ik heb een brede ervaring binnen verschillende jeugdzorginstanties. Voor professionals voelt behalen van SKJ-punten té vaak nog als iets wat simpelweg ‘moet’. Daar willen wij graag verandering in brengen.

Florian Geurtsen
Oprichter

Door mijn achtergrond als trainer heb ik mijzelf vaak de vraag gesteld hoe we leren weer echt leuk en uitdagend kunnen maken. De kennisfestivals voelen voor mij als dé manier om dat te verwerkelijken.