fbpx
OVER HET FESTIVAL

Het Kennisfestival Jeugdzorg

Een maatschappelijke aanjager van kennisdeling binnen de jeugdzorg

Binnen de jeugdhulpverlening is er ontzettend veel kennis en expertise te vinden. Vaak ligt deze kennis echter verspreid door het land bij jeugdhulpinstanties, onderwijsinstellingen en trainingsbureaus. Voor ons staat het verbinden van deze partijen centraal. Wij streven naar een jeugdzorg waar kennis gedeeld wordt en toegankelijk is, maar waar jij als professional vooral ook datgene kan leren wat jij écht wilt leren. Zo willen wij het festival inzetten als verbinder binnen het werkveld en als aanjager voor kennisdeling binnen de jeugdzorg. Dit doen wij vanuit sociaal ondernemerschap, wat betekent dat ons maatschappelijke doel altijd leidend blijft in onze beslissingen.

Samen maken we kennisdeling iets waar je met plezier aan deelneemt

Kennisdeling is een mooi streven, maar het heeft alleen impact op de jeugdhulpverlening als het uiteindelijk ook wordt omgezet tot een praktische verandering. Hiervoor is het nodig dat de kennis ook die mensen bereikt die er dagelijks mee werken: de jeugdprofessionals. Wij zijn van mening dat deze stap eigenlijk hartstikke leuk kan zijn. Daarom kleden wij onze festivals aan met gezelligheid, leuke activiteiten en interessante workshops. Zo willen wij zorgen dat de manier van leren aansluit bij het sociale, energieke en dynamische werkveld van de jeugdzorg.

Van lokaal tot landelijk en van klein tot groot

Het Kennisfestival Jeugdzorg wil alle partijen betrekken bij haar evenementen. Hiervoor zoeken we de samenwerking op verschillende niveaus: zowel landelijk als lokaal. Juist door deze vormen met elkaar te verbinden zorgen we ervoor dat kennis uit de hele sector samenkomt bij de eindgebruiker: de jeugdprofessional. Daarnaast wil het festival fungeren als een plek waar grote, landelijke partijen en kleine, lokale initiatieven samen een podium delen. Met dat uitgangspunt werken wij graag samen met allerlei partijen binnen de sector. Of het nu draait om onderwijsinstellingen, kenniscentra, jeugdhulpinstanties, trainingsbedrijven, zelfstandigen of nog anders: wij zoeken graag de samenwerking op met jou.

Hoe samenwerken eruit kan zien

Trainer

Als trainer geef jij zelfstandig jouw eigen workshop of lezing
Als trainer geef jij zelfstandig een workshop of lezing op het Kennisfestival Jeugdzorg. Dit doe je vanuit jouw achtergrond en ervaring. Je krijgt hiervoor een eigen ruimte toegewezen en jouw workshop wordt opgenomen in ons programma.

Kennispartner

Als kennispartner deelt jouw organisatie haar eigen kennis en expertise op het festival
Als kennispartner deelt jouw organisatie haar kennis en expertise, door een eigen workshop te geven. Je krijgt hiervoor een eigen ruimte en jouw bijdrage wordt opgenomen in het programma. Om te zorgen dat jouw organisatie zelf ook kan profiteren van kennisdeling op het festival krijgen jouw medewerkers korting op tickets.

Sponsor

Als sponsor help jij om het festival mogelijk te maken
Als sponsor ondersteun je het festival en zet jij jouw organisatie in de spotlights. Je wordt meegenomen in onze online marketing en - afhankelijk van het gekozen pakket - krijg je een standplaats op het festival. Als sponsor krijgt jouw personeel korting wanneer zij tickets kopen voor het festival.

Word jij onze nieuwe partner?

Deze website is beveiligd met Google reCAPTCHA. Het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.