fbpx
25 mei 2023 in deventer

Bestel voor 1 maart en bespaar!

Wij doen het graag een beetje anders

Geen verplichte, plenaire onderdelen en niet zitten afwachten tijdens pauzes. Ons festival bevat 15 workshops, welke allemaal een uur duren. Deze vinden plaats in drie verschillende zalen, verspreid over vijf rondes. Ook tussen deze workshops door is er genoeg te doen! Geniet van live muziek, maak een praatje met andere professionals, ontspan met yoga of leer hoe je muziek inzet als tool. 

Zodra het gehele programma bekend is wordt er accreditatie aangevraagd voor SKJ en NIP/NVO.

Individueel earlybird

Wanneer je één ticket afneemt
249
199 inclusief btw
 • je volgt 4 workshops naar keuze
 • je hebt 1 ronde vrije besteding
 • de prijs is inclusief eten en drinken

Groepsticket earlybird

Wanneer je twee of meer tickets afneemt
249
179 inclusief btw
 • je volgt 4 workshops naar keuze
 • je hebt 1 ronde vrije besteding
 • de prijs is inclusief eten en drinken
groepskorting

Hoe werkt het reserveren?

Zolang de voorraad strekt kan je tijdens de earlybird periode jouw ticket reserveren met korting. De periode eindigt 1 maart. Na jouw reservering ontvang je in de week van 13 maart tot en met 17 maart per aangevraagde ticket een code. Deze code kan je online verzilveren voor tickets. Op het moment dat je de code verzilvert kan je kiezen welke workshops jij wilt volgen. De mail met de code(s) bevat tevens de bijbehorende factuur. 

Jouw organisatie in de spotlight?

Tot 10 februari kan jouw organisatie gratis online sponsor worden

Een festival maak je samen. Daarom geven wij organisaties graag de ruimte om zichzelf te laten zien. Neemt jouw organisatie voor 10 februari meer dan 5 tickets af? Dan wordt je automatisch online sponsor van het evenement! Op die manier komt jouw logo (met link naar jullie website of social media) onderaan onze digitale nieuwsbrief, op onze website onder het programma en onder het programmaboekje. Neemt jouw organisatie zelfs 10 tickets of meer af? Dan komt er een toegewijd bericht over jouw organisatie op Social Media. 

Let op: dit is een tijdelijke aanbieding en geldt tot en met 10 februari 2023. 

Zien we jou 25 mei in Deventer?

Door het invullen van dit formulier vraag je tickets aan voor het Kennisfestival Jeugdzorg op 25 mei 2023 in Deventer. Naar aanleiding van jouw inschrijving ontvang je tussen 13 maart en 17 maart een mail op het opgegeven e-mailadres. Deze mail bevat een aantal codes gelijk aan het aantal opgevraagde tickets, samen met een factuur voor €199 inclusief BTW. Vraag je meerdere tickets aan? Dan wordt de korting automatisch toegepast op jouw factuur. De codes zijn te verzilveren via deze website. Wanneer de bijbehorende factuur niet binnen 30 dagen wordt betaald, kunnen de tickets ongeldig worden gemaakt. Neemt jouw organisatie meer dan 5 tickets af? Dan nemen wij tussentijds contact op over de sponsoring.

Deze website is beveiligd met Google reCAPTCHA. Het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.

Het programma

Nog niet alle trainers en instanties staan op onze programmapagina. Daarom hebben we hier een kort overzicht met wat er sowieso terug te vinden is op 25 mei 2023. In elk geval kan je meer leren over de volgende thema’s:

 • Over- en onderprikkeling
 • Complexe scheidingssituaties 
 • Werken vanuit passie
 • Omgaan met huiselijk geweld
 • Stress- en traumasensitief werken
 • Werken vanuit Secure Base gedachtegoed
 • Ontdekken en ontwikkelen van de kracht en het talent van jongeren
 • Nu Niet Zwanger, hoe je een open en eerlijk gesprek kan aangaan over kinderwens, seksualiteit en anticonceptie 

Deze thema’s worden onder andere gegeven door:

Daarnaast dragen verschillende organisaties bij aan het programma, zoals:

Het programma wordt nog verder aangevuld. Houd voor updates onze website en social media in de gaten.

Zodra het volledige programma definitief is wordt er accreditatie aangevraagd voor SKJ en NIP/NVO.